top of page
Logotyp

Ring oss direkt

+46 73 617 92 79

DIN BOSTAD - VÅRT ANSVAR

LEDIG BOSTAD

Denna ljusa och trivsamma tvåa på 60 kvm är nu redo att hyras ut från och med den 1 oktober 2024. Med stora fönster och utsikt över grönskande omgivningar erbjuder denna lägenhet det perfekta hemmet för par eller små familjer.

4k.7.jpeg
IMG_4147.JPG
IMG_4156.JPG
IMG_4149.JPG
IMG_4157.JPG
IMG_4153.JPG
IMG_4151.JPG

OM LÄGENHETEN

Lägenheten är en välbevarad och mysig tvåa på 60 kvm med stora fönster som släpper in naturligt ljus från tre väderstreck. Lägenheten präglas av ljusa golv och väggar, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär i alla rum. Köket, badrummet och sovrummet har vacker utsikt mot skogen och grönskan, medan vardagsrummet vetter mot Sikforsvägen.

Som hyresgäst får du tillgång till ditt eget förråd och parkeringsplats, samt möjlighet att använda den rymliga gemensamma tvättstugan. Lägenheten är belägen endast ett stenkast från centrum där du hittar alla bekvämligheter såsom matbutiker, apotek, gym och resecentrum med goda kommunikationer till närliggande städer som Örebro.

Observera att detta är ett förstahandskontrakt med en månadshyra på 5500 kr, där alla kostnader utom el ingår.

Mer information

Boarea

Våning

Parkeringsplats

Ja

2

60 kvm

Ja

Tvättstuga

Ja

Fiber

Förråd

Ja

IMG_1793_edited.jpg

Kontakt

Denna lägenhet är verkligen något som måste ses för att uppskattas fullt ut. Så tveka inte att kontakta Cristofer för att boka en visning eller få mer information om denna underbara möjlighet.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page