top of page
Final logo.png

Ring oss direkt

+46 72 333 35 67

DIN BOSTAD - VÅRT ANSVAR

LEDIG LÄGENHET
ETTA 4OKVM

En spännande möjlighet har dykt upp i vackra Hällefors! Vi är glada att meddela att en helt nyrenoverad etta på 40 kvm blir ledig i slutet av augusti 2023. Denna moderna lägenhet är perfekt för singelhushållet men fungerar lika bra för ett par.

OM LÄGENHETEN

Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar och har nu en förbättrad planlösning med helt nytt kök och badrum. Dessutom har elsystemet ersatts, golv har bytts ut och fiberinternet ingår i hyran. Du kan se fram emot att bo högst upp i huset på våning 2, med fönster i två väderstreck som erbjuder en lugn och avkopplande utsikt över skog och grönska.

 

Som hyresgäst får du tillgång till ditt eget förråd och parkeringsplats, samt möjlighet att använda den rymliga gemensamma tvättstugan. Lägenheten är belägen endast ett stenkast från centrum där du hittar alla bekvämligheter såsom matbutiker, apotek, gym och resecentrum med goda kommunikationer till närliggande städer som Örebro.

 

Hällefors är även känt för sitt bibliotek, sina restauranger och det nyligen öppnade badhuset. Här kan du verkligen njuta av den fantastiska naturen som omger dig. Det bästa av allt är att hyran är endast 5000kr per månad, och allt ingår - inga extra kostnader tillkommer!

Mer information

Boarea

Våning

Parkeringsplats

Fiber

Förråd

Ja

Ja

2

40 kvm

Ja

Tvättstuga

Ja

Kontakt

Denna lägenhet är verkligen något som måste ses för att uppskattas fullt ut. Så tveka inte att kontakta Chloé för att boka en visning eller få mer information om denna underbara möjlighet.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page