top of page
Logotyp

Ring oss direkt

+46 73 617 92 79

DIN BOSTAD - VÅRT ANSVAR

LEDIG LÄGENHET
ETTA 4OKVM

Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar med ett helt nytt kök och badrum, nytt elsystem och nya golv. Bo högst upp i huset på våning 2 och njut av lugn utsikt över skog och grönska med inflytt från 1 oktober.

Lägenhet
Kök
Lägenhet
WC

OM LÄGENHETEN

Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar och har nu en förbättrad planlösning med helt nytt kök och badrum. Dessutom har elsystemet ersatts, golv har bytts ut. Du kan se fram emot att bo högst upp i huset på våning 2, med fönster i två väderstreck som erbjuder en lugn och avkopplande utsikt över skog och grönska.

 

Som hyresgäst får du tillgång till ditt eget förråd och parkeringsplats, samt möjlighet att använda den rymliga gemensamma tvättstugan. Lägenheten är belägen endast ett stenkast från centrum där du hittar alla bekvämligheter såsom matbutiker, apotek, gym och resecentrum med goda kommunikationer till närliggande städer som Örebro.

Observera att detta är ett förstahandskontrakt med en månadshyra på 5000 kr, inklusive allt!

Mer information

Boarea

Våning

Parkeringsplats

Fiber

Förråd

Ja

Ja

2

40 kvm

Ja

Tvättstuga

Ja

IMG_1793_edited.jpg

Kontakt

Denna lägenhet är verkligen något som måste ses för att uppskattas fullt ut. Så tveka inte att kontakta Cristofer för att boka en visning eller få mer information om denna underbara möjlighet.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page