top of page
Logotyp

Ring oss direkt

+46 72 333 35 67

DIN BOSTAD - VÅRT ANSVAR

LEDIG LÄGENHET
TREA 7OKVM

Vi är glada att presentera denna fantastiska 3 rok-lägenhet som nu är redo för uthyrning. Här erbjuds generösa rum med gott om plats för hela familjen. Oavsett om du är en småbarnsfamilj, ett par som behöver extra utrymme eller bara uppskattar rymd, så kommer du att känna dig hemma i denna underbara bostad.

Lägenhet
Kök
Lägenhet
Lägenhet
Lägenhet
Lägenhet
WC
WC

OM LÄGENHETEN

Det första som slår dig när du kliver in är den luftiga och rymliga känslan som genomsyrar hela lägenheten. De genomgående stora fönstren släpper in ett härligt ljus som fyller rummen med energi och liv. Här finns gott om utrymme för kreativitet och för att skapa en personlig atmosfär.

Om du är ute efter en plats där barnen kan leka fritt och ha roligt utomhus, behöver du inte leta längre. Runt huset finns en trädgård som erbjuder gott om utrymme för barnens leksaker, cyklar eller kanske till och med en studsmatta. Du kan vara lugn i vetskapen om att de har en trygg och härlig plats att leka på.

Förutom den praktiska och bekväma planlösningen, erbjuder lägenheten också ett eget parkeringsutrymme och förråd, vilket gör det enkelt att förvara dina ägodelar på ett säkert sätt. Dessutom har huset en stor och välutrustad gemensam tvättstuga som gör det smidigt att sköta om ditt tvättbehov.

Denna lägenhet är helt enkelt perfekt för en familj som söker en plats att kalla sitt hem. Med gott om utrymme, naturligt ljus och närheten till en trädgård, kommer du och din familj att kunna skapa minnen för livet här. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och ta del av detta fantastiska boende! Vi ser fram emot att välkomna er till ert nya hem.

Mer information

Boarea

Våning

Parkeringsplats

Fiber

Förråd

Ja

Ja

1

70 kvm

Ja

Tvättstuga

Ja

Trädgård

Ja

Team bild 1

Kontakt

Denna lägenhet är verkligen något som måste ses för att uppskattas fullt ut. Så tveka inte att kontakta Chloé för att boka en visning eller få mer information om denna underbara möjlighet.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page